Cine suntem

De la activități de voluntariat, la management de proiecte, la informatică și… acum la fotografie și videografie. Cam așa putem spune că a fost parcursul nostru de până acum. Atunci când plăcerea de a face poze cu un telefon a depășit granițele și a devenit pasiunea de a afla cât mai multe din tainele fotografiei ne-am dat seama că este timpul pentru o schimbare. Astfel, am ajuns să dăm viață amintirilor prin imagini, prin video-uri, prin micile momente surprinse la momentul potrivit.

Urmarește-ne și pe

Viziune

 

În urma unei anchete amănunțite, la o cafea, sub lentila actualității asupra cărții cu emoții și valori, vom crea un portal spre un viitor bine anticipat, însoțit de promptitudine și încredere în acțiuni. Sau, cu alte cuvinte, să punem un tablou plin de emoție în fiecare cămin din România.

 

Misiune

Transpunerea emoțiilor în culorile de pe peretele tău și transfomarea zilelor cenuși, ale copiilor din plasamente, în zile de armonie și cultură.

Valori

 
 

Colaborare

Lucrăm împreună. Dacă vom colabora, vom discuta, ne vom asculta și ne vom ajuta unii pe ceilalți, vom avea rezultate mult mai bune. Astfel, vom crea un mediu de bună înțelegere, respect și încredere. Încurajăm diversitatea și, împreună cu toți colegii, partenerii și clienții noștri vom reuși mult mai mult decât individual.

Responsabilitate

Acționam în mod responsabil. Dacă ne asumăm responsabilitatea acțiunilor noastre, vom face schimbări semnificative. Individual sau în echipă, ne asumam deciziile pe care le luăm și suntem responsabili pentru rezultatele muncii noastre. Suntem conștienți de consecințele acțiunilor noastre și suntem membri responsabili ai societații, pentru care susținem afaceri durabile.

Învățare

Suntem dornici să învățăm. Prin învățare cunoaștem progresul personal și învățăm din experiențe, educație și împărtășirea cunoștințelor. Experimentarea și aplicarea cunostințelor poate să ducă și la greșeli, dar astfel vom reuși să devenim și mai buni, pentru că învățarea și curiozitatea ne ajută să inovăm.

Proactivitate

Suntem proactivi. Ne orientăm înspre viitor și chiar noi conducem schimbarea. Ne concentrăm asupra posibilității și nu asupra dificultăților și transformăm indeciziile în decizii și reactivitatea în proactivitate. Prin curaj și determinare, facem diferența, pentru ca până și un mic progres azi va duce la un rezultat mare, mâine.

Mă puteți găsi la butonul de mai jos